De første såpene

I 2013 snublet vi over såpebase i en hobbybutikk. Vi visste ikke at såpelaging var noe folk gjorde i det hele tatt, men vi bestemte oss for å prøve det, og ble fort hekta!

I de aller første såpene vi lagte innså vi at vi ikke hadde noen former å helle såpene i, så vi tømte to telys og brukte telysformene. Vi brukte mynteblader i én såpe (som ikke anbefales om såpen ikke skal brukes opp på en dag), og kakestrøssel i den andre!

 

Lansering

Etter de første testrundene, og etter innkjøp av utstyr og former, eskalerte ting veldig fort. Fort etter begynte vi å lage kald prosess såpe fra bunnen av i leiligheten vår.

I 2014 Oppfant jeg galaksesåpene våre, som er signatursåpene våre, og bestselgerne våre gjennom alle år. 

I 2015 innså vi at vi hadde alt for mye såpe og alt for få hender til å bruke opp alt. Vi åpnet butikken vår på Etsy, etter noen få salg av såper på den norske siden Epla, og noe internasjonal interesse.

Veien og vekst

I 2016 fullførte vi begge bachelorgradene våre, og jeg begynte med Tailored Soap på fulltid. Vi flyttet tilbake Stavanger etter tre år i Oslo, og jeg fikk mitt eget såpestudio! 2016 var et fantastisk år for Tailored Soap, og vi ble featured av flere store aktører, blant annet Buzzfeed, som har delt produktene våre gang på gang gjennom årene!

I 2017 flyttet vi til et nytt lokale, og bygde opp et såpestudio akkurat slik vi ville ha det! Tidlig 2017 tok INSIDER kontakt, og ville lage en film om produktene våre. Vi tok gledelig imot tilbudet, filmet og sendte over det de ville ha av klipp. Mens vi var ute på middag for å feire 6-årsjubileum sammen, fikk vi beskjed om at filmen var lansert på INSIDER BEAUTY.

Det fulgte med en storm av bestillinger, mange tusen nye følgere på Instagram og Facebook, og filmen har over 10 millioner visninger. Etter fulgte intervju med Byas og TV Vest. 1. August lanserte vi vår egen nettbutikk utenfor Etsy. Året fortsatte med features av Buzzfeed, Fox News og flere, og vi ble invitert som årets gjesteutsiller på Norsk Frukt- og Laksefest, der vi også vant prisen Årets Entreprenør.

Den originale galaksesåpen med grønn og lilla farge fra Tailored Soap

2018 var året vi lanserte aller mest produkter, og butikken vår hadde kraftig vekst. Vi lanserte over 100 produkter, og relanserte nesten like mange produkter med enten forbedret design eller innpakning. INSIDER lagde en ny film om produktene våre i august, denne gangen om de nylanserte galaksebadebombene. Filmen rakte inn over 2 millioner visninger, stort engasjement, og vi traff nye rekorder for salg av splitternye produkter!

I 2019 fokuserte vi på å ytterlige forbedre produktene og emballasjen vår! Noen nye produkter ble lansert, produksjonen vår ble enda mer miljøvennlig, vi var på rekordmange messer og vi hadde vår alle første pop up butikk! I tillegg var det året vi giftet oss. Et vidunderlig år!


Nå i 2020 er vi klare for nye utfordringer, og vi har fått et bedre fotfeste lokalt og ellers her i Norge – spesielt med lanseringen av den nye norske butikken vår! Vi er spente på å se hva det neste året bringer, og vi ser frem til å vokse sammen med dere!