1. Vilkår

Ved å besøke tailoredsoap.no, godtar du vilkårene våre og plikter deg å forholde deg til alle gjeldende lover og regler. Materialet på denne nettsiden er beskyttet av aktuelle copyrights og trademarks.

2. Brukslisens

Ved å bruke Tailored Soap sine nettsider godtar du at du ikke vil:

  • Kopiere eller laste ned innhold for kommersiell eller ikke kommersiell bruk uten tillatelse.
  • Modifisere eller kopiere innhold.
  • Fjerne copyright eller andre merker fra innholdet.
  • Sende innhold videre til andre eller speile det på en annen server.

Dersom du bryter disse vilkårene mister du retten til å bruke nettsiden, og du må kvitte deg med alle kopier av innholdet – både i digital og printet form.

3. Forbehold

Innholdet på Tailored Soap sine nettsider er tilgjengelige som de er. Det gis ingen garantier for at innholdets nøyaktighet på våre egne sider eller tredjeparter som blir lenket til. Vi streber selvfølgelig likevel etter nøyaktighet.

4. Begrensninger

Tailored Soap og leverandører er ikke ansvarlige for skader (inkluderert skader ved sletting av data, eller tap i profitt som følge av at nettsiden er nede). Dette gjelder også om ansatte har fått skriftlig eller muntlig beskjed.

5. Innholdets nøyaktighet

Innholdet på Tailored Soaps nettsider kan inneholde tekniske, grafiske eller fotografiske feil. Tailored Soap garanterer ikke for at innholdet er nøyaktig, komplett eller oppdatert. Innhold på nettsiden kan oppdateres til en hver tid uten beskjed for å etterstrebe nøyaktighet.

6. Utgående lenker

Tailored Soap lenker noen ganger til eksterne sider. Det gis ingen garantier for innholdet på slike sider. At en lenke er inkludert på nettsiden teller ikke som at Tailored Soap støtter siden. Eksterne nettsider brukes på egen risiko.

7. Modifiseringer

Tailored Soap kan oppdatere vilkårene sine når som helst, og det er den nyeste versjonen av vilkårene som er gjeldende til en hver tid.

8. Samtykke

Ved å bruke denne nettsiden og gjennomføre kjøp er du pliktet til å sette deg inn i og godta vilkårene våre for personvern, bruksvilkår, regler for retur, bytte og erstatning. Du har også ansvar for å se gjennom ingrediensene i produktene du kjøper om du eller mottaker har allergier eller spesielle behov. Ta gjerne kontakt om du er usikker på noe.