Hvor begynte det?

Hei! Jeg heter Marte Ravn Tovik, og jeg er eieren av Tailored Soap®. Sammen med Christopher, mannen min, utgjør vi hele Tailored Soap laget!

Jeg begynte å lage såpe ved en tilfeldighet i 2013. Det tok ikke lang tid før jeg var avhengig av kunstformen! Stilen vår er moderne, og vi elsker natur, alt som er shiny og gode lukter, og alle produktene lages med det i bakhodet!

Vi lager, designer, printer, emballerer og pakker alt sammen i vårt studio i Stavanger i Norge, og vi sender produktene våre til hele Europa, USA, Canada, Australia, Mexico og New Zealand.

Les historien vår
Marte Ravn Tovik, Eieren av Tailored Soap
Rosa dusjsåpe og shampo med kirsebær duft

Alt innen bad og velvære

Alle produktene våre er håndlaget i såpestudioet vårt, og de behandles med kjærlighet både under og etter produksjon.

Tailored Soap begynte som en såpebutikk, og målet vårt er å være det eneste stedet du trenger å komme innom når du trenger bade-, velvære- og hudprodukter!

Vi gjør utrolig mye research og testing før produkter lanseres, og vi utvider alltid. Tailored Soap har noe for alle, men vi elsker også spesialbestillinger!

Shop her

Ta kontakt

Har du en super idé til et produkt vi burde lage, et spørsmål, eller er du interessert i å selge produktene våre? Send en melding til oss, så kommer vi tilbake til deg!

    Organisasjonsnummer: 917953341
    Adresse: Plattformvegen 2-4, 4056 Tananger (ikke en besøksadresse)