Kontakt oss

  Ofte stilte spørsmål

  Jeg finner ikke det jeg leter etter

  Det beklager vi! Du kan prøve å bruke søkefunksjonen vår eller menyene våre. Menyene er delt opp etter beste evne for å gjøre det lett for deg å finne det du leter etter.

  I hver kategori finner du også en beskrivelse og forklaring av kategorien, om det er noe du ikke vet hva er. Om du leter etter noe spesifikt som du ikke finner, ta gjerne kontakt!

  Hvor mye koster frakt?

  Fraktkostnaden avhenger av hvor stor og tung bestillingen din er. Du kan legge til alle produktene i handlekurven, så kalkuleres fraktprisen automatisk.

  Hvor lang tid tar det før bestillingen min sendes

  Vi sender normalt bestillinger innen 1-3 virkedager. Hvis prosesseringen av bestillingen din av en eller annen grunn tar lenger tid enn 5 virkedager, vil dette være tydelig oppgitt på produktsiden.

  Når kommer bestillingen min?

  Etter at pakken er sendt, er den normalt fremme innen 2-5 virkedager, noe avhengig av hvor du bor. Vær oppmerksom på at post ikke leveres i helgedager, og at helligdager kan forlenge ventetiden noe.

  Er det mulig å returnere noe etter at det er kjøpt?

  Hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere hele eller deler av bestillingen din, ta kontakt innen 14 dager etter at produktet er mottatt.

  Les retur-policyen vår for mer informasjon.

  Selger dere til andre bedrifter?

  Vi elsker å jobbe med andre bedrifter, og vurderer hver forespørsel enkeltvis, og tar en vurdering på om bedriftene våre er en god match. Vennligst fyll ut skjema med informasjon om hvem du er og hva du er interessert i om du ønsker et samarbeid.

  Vil dere bli featured/inngå et samarbeid?

  Vi vil veldig gjerne høre litt om hva du gjør, over hvilken kanal du ønsker et potensielt samarbeid, linker til denne/disse kanalene, og hvem målgruppen din er. Vennligst fyll ut skjemaet for å ta kontakt med oss.