Ofte stilte spørsmål

Om du ikke finner svar på spørsmålet ditt i produktbeskrivelsen, ta gjerne kontakt, så svarer vi så fort vi kan!

Hvilke land sender dere til?

Vi sender til hele verden!

Hvor mye koster frakt?

Fraktkostnaden avhenger av hvor stor og tung bestillingen din er. Du kan legge til alle produktene i handlekurven, så kalkuleres fraktprisen automatisk. Bestillinger over 500 kr får fri frakt!

Hvor lang tid tar det før bestillingen min sendes?

Vi sender normalt bestillinger innen 1-3 virkedager. Hvis prosesseringen av bestillingen din av en eller annen grunn tar lenger tid enn 5 virkedager, vil dette være tydelig oppgitt i kassen.

Når kommer bestillingen min?

Etter at pakken er sendt, er den normalt fremme innen 2-5 virkedager, noe avhengig av hvor du bor. Vær oppmerksom på at post ikke leveres i helgedager, og at helligdager kan forlenge ventetiden noe.

Jeg finner ikke det jeg leter etter

Det beklager vi! Du kan prøve å bruke søkefunksjonen vår eller menyene våre. Menyene er delt opp etter beste evne for å gjøre det lett for deg å finne det du leter etter.

I hver kategori finner du også en beskrivelse og forklaring av kategorien, om det er noe du ikke vet hva er. Om du leter etter noe spesifikt som du ikke finner, ta gjerne kontakt!

Jeg har et spørsmål om et spesifikt produkt

Om du ikke finner svar på spørsmålet ditt i produktbeskrivelsen, ta gjerne kontakt, så svarer vi så fort vi kan!

Hvilke ingredienser bruker dere?

Vi bruker ingredienser av høy kvalitet, som har blitt nøye testet av både oss og våre pålitelige leverandører. Hver ingrediens og oppskrift er også undersøkt og godkjent av en kjemiker innen kosmetikk. Hvert produkt i butikken har en ingrediensliste i beskrivelsen.

Har dere veganske produkter?

Nesten alle produktene våre er veganske, og de som er det er markert. For å sjekke om produktet du er interessert i passer for deg, kan du 1) sjekke ingredienslisten, 2) se etter “vegan” under “tags” på produktsiden eller 3) bruke vår søkemotor til å søke på “vegan”, så får du opp alle produktene våre som er veganske!

Har dere naturlige produkter?

Nesten alle produktkategoriene våre innebærer et 100% naturlig alternativ. Vi har naturlige såper, body butter, leppepomade, skjeggprodukter og mer. Bruk søkefunksjonen og søk etter “naturlig” eller se etter naturlig-merket.

De resterende produktene inneholder kun duftolje og fargestoffer som ikke er naturlige. Disse lages i laboratorium spesifikt for velvære og hudprodukter ettersom flere dufter og farger ikke finnes i naturen, og fordi naturlige pigmenter sjeldent er rene nok til kosmetisk bruk.

Vi bruker rene eteriske oljer i noen få produkter da disse har fantastiske egenskaper, men fordi mange eteriske oljer kan ha uønsket effekt eller være skadelige for hud, barn, gravide og dyr, foretrekker vi å jobbe med duftoljer.

Kan dere pakke inn bestillingen min som gave?

Ja, det kan vi! Bestill innpakning *her*. Om pakken sendes direkte til mottaker av gaven, si gjerne ifra, så skjuler vi prisen.

Hva er kald prosess såpe?

Kald prosess såper er såper som er laget fra bunnen av med mykgjørende oljer, vann og kaustisk soda.

Når disse blandes sammen ved riktige mengder og temperatur, blir disse ingrediensene til såpe som føles pleiende. Denne typen såpe modner og blir mildere mot huden i løpet av en 4-6 ukers modning.

Alle våre naturlige såper befinner seg i denne kategorien.

Selger dere til andre bedrifter?

Vi elsker å jobbe med andre bedrifter, og vurderer hver forespørsel enkeltvis, og tar en vurdering på om bedriftene våre er en god match. Vennligst ta kontakt og fortell litt om deg selv og hva du er interessert i om du ønsker et samarbeid.

Vil dere bli featured/inngå et samarbeid?

Vi vil veldig gjerne høre litt om hva du gjør, over hvilken kanal du ønsker et potensielt samarbeid, linker til denne/disse kanalene, og hvem målgruppen din er. Vennligst fyll ut skjemaet for å ta kontakt med oss.

Finner du ikke svaret du leter etter?

Send en melding til oss, så kommer vi tilbake til deg!

    Organisasjonsnummer: 917953341
    Adresse: Plattformvegen 2-4, 4056 Tananger (ikke en besøksadresse)