Et av våre mål er å lage bade-, skjønnhets-, velvære- og hjemmeprodukter som er bra for deg og for miljøet. Vi jobber hardt for å holde mengden avfall til et minimum, og vi resirkulerer alltid og gjenbruker når vi kan. Vi oppmuntrer våre kunder til å resirkulere emballasjen for alle våre produkter når den ikke lenger er i bruk til å beskytte produktet.

Vi samarbeider kun med leverandører som er ansvarlige og etiske både sosialt og miljømessig, og våre nedbrytbare glitter og mica-pulver er selvfølgelig ikke produsert ved hjelp av barnearbeid. Mange av våre ingredienser er kortreiste, og hver eneste ingrediens kommer fra ansvarlige og legitime leverandører. Våre duftoljer og eteriske oljer er valgt basert også på lukt, men spesielt basert på nøye research som garanterer at duften ikke er skadelig (som dessverre diskvalifiserer ekstremt mange duftoljer, med ingredienser som er vidt brukt). Vi bruker ingen duftoljer som inneholder ftalates, parabener eller hormonforstyrrende og/eller kreftfremkallende ingredienser. 

Ingen palmeolje eller dyrefett brukes i vår produksjon, og mesteparten av våre produkter er veganske (unntakene er honningsåpen, produktene med bivoks (Cera Alba), og såpeposene som er laget av ull). Vi bruker ingen genmodifiserte (GMO) produkter. Produktene våre er ikke og vil ikke bli testet på dyr.