Vårt mål er å lage bade-, skjønnhets-, velvære- og hjemmeprodukter som er bra for deg, for samfunnet og for miljøet!

Ingredienser

Vi samarbeider kun med leverandører som er ansvarlige og etiske både sosialt og miljømessig, og våre nedbrytbare glitter og mica-pulver er selvfølgelig ikke produsert ved hjelp av barnearbeid. Mange av våre ingredienser er kortreiste, og hver eneste ingrediens kommer fra ansvarlige og legitime leverandører. Våre duftoljer og eteriske oljer er valgt basert også på lukt, men spesielt basert på nøye research som garanterer at duften ikke er skadelig (som dessverre diskvalifiserer ekstremt mange duftoljer, med ingredienser som er vidt brukt). Vi bruker ingen duftoljer som inneholder ftalates, parabener eller hormonforstyrrende og/eller kreftfremkallende ingredienser. 

 

Dyrevelverd

Ingen palmeolje eller dyrefett brukes i vår produksjon, og de fleste av våre produkter er veganske, med unntak av produktene som inneholder honning og bivoks (Cera alba). Alle veganske produkter merkes på produktsiden! Produktene våre er ikke og vil ikke bli testet på dyr. 

 

Avfall

Vi jobber hardt for å holde mengden avfall til et minimum, og vi resirkulerer alltid og gjenbruker når vi kan. Vi oppmuntrer våre kunder til å resirkulere emballasjen for alle våre produkter når den ikke lenger er i bruk til å beskytte produktet.

Vi bruker emballasje på produktene og ytre forpakning som krever lite energi å produsere, og som er lett å resirkulere. Den ytre forpakningen til alle forsendelser består av minimum 60% resirkulert materiale. De fleste bestillinger sendes i boblekonvolutter, da disse ikke krever fyllstoff for å hindre av produkter beveger seg, og de tar mindre plass enn esker, og dermed blir det mer plass på lastebilen som frakter produktene til deg! Større bestillinger sendes i esker, og fylles til tider med “packing peanuts”. Dette fyllmaterialet er alltid gjenbrukt fra forsendelsen av våre råvarer.

Alle de kaldrørte såpene våre lages i større form, og deles opp til såpestykker. Endestykkene på såpene skjæres av, deles opp og sendes med bestillinger som testere når vi har dem på lager!

Vårt bidrag

Rent Vann Såpene våre er første produkt i Ren Samvittighet-kolleksjonen vår, der all profitt vil doneres til en hjertesak. All profitt fra salg på Rent Vann Såpen doneres til å forvandle sølevann til drikkevann (5000 liter per såpe!) for de som trenger det.

Under produksjon og produktutvikling vil det produseres noen produkter som aldri havner i nettbutikken, som oftest fordi produktet ikke helt blir som vi ser for oss, eller fordi det ikke ligner nok på bildene. Disse produktene doneres til lokale veldedighetsorganisasjoner.